janepeter.dk

jp_website-26

Vi er et ægtepar, der begge elsker at tage billeder. Vi oplever verden gennem kameraets søger og vi ser hele tiden nye spændende motiver og øjeblikke, som vi ivrigt forsøger at forevige og vi gør en dyd ud af at indhente det rigtige lys og den rette komposition. Peter har mere end 35 års erfaring med fotografering og forfiner konstant sine evner ved efterredigering af billederne. Han er teknisk stærk og går aldrig på kompromis med kvalitet og æstetik. Jane har 8 års erfaring med at fotografere og hendes stærke side, er helt sikkert hendes sans for at fange øjeblikke og en udsøgt evne til at fornemme stemninger mellem mennesker.

Vi ved, at det kan være grænseoverskridende at blive fotograferet og at det kræver tillid og samspil mellem fotograf og "model". Dette er vi ekstra opmærksomme på og vi forsøger altid, som udgangspunkt, at få vores modeller til at føle sig trygge i det, der kan være en uvant situation, sådan så vi får det bedste udtryk og stemning frem i billedet.

Det er vigtigt for os, at billederne udstråler glæde, ægthed og liv - hvis det er det du ønsker? Vi tror også på, at vi kan gøre en forskel og at pengene til fotografering er godt givet ud, selvom du måske tænker, at I kunne få venner og familie til at tage billeder til festen, i kirken eller måske på rådhuset, men måske er det bedre for begivenheden, at dine gæster kan få lov at nyde at deltage og ikke skal stå med det store ansvar - for billederne er for resten af livet og de kan som bekendt - aldrig gøres om!

OM OS

Vi hedder Jane og Peter. Vi er et solidt, effektiv og godt team og samtidig er vi også et lykkeligt ægtepar, der begge brænder for at fotografere. Vi bor i København og elsker det pulserende byliv og det er herfra vi arbejder.

KONTAKT OSFølg også J&P Fotografi på:

        COPYRIGHT 2021 © JANEPETER.DK